Välj en sida

Det är den 15:e augusti. Sommaren börjar lida mot sitt slut. Sommaren kom som en efterlängtad gäst och erbjöd en massa värme, kärlek och njutning för själen. Nu börjar kvällarna bli lite kyligare och mörkare. Gräset, träden och växterna börjar sakta tappa sin färgglada sommarnyans. Nu känns det skönt att krypa ner i fåtöljen framför tända ljus och mysa.

För mig känns hösten som en början. Som ett nytt år. Som en ny period i livet. Det är nu man börjar gå tillbaka till verkligheten efter sommardrömmen. Solen, värmen och doften av sommaren blir som en helande kraft och får dig att glömma bort dina vardagliga bekymmer och bestyr. Den svala och mörka hösten får dina tankar att börja vakna till liv igen. Det är nu som du börjar fundera på framtiden och den kommande vintern. Hur ska du orka med mörket och kylan? Det är också nu som nya idéerna oftast börjar frodas och inspirationen att göra något nytt börjar väckas till liv.

Det här är mina tankar och mina känslor. Kanske känner någon igen sig. För min del har sommaren varit bra även om den till största del har varit fylld med jobb.

Under de senaste veckorna har en del tankar snurrat i mitt huvud. Angående min livssituation och jobb. Jag har försökt analysera min vardag och att forstätta som jag gör nu kommer inte att sluta lyckligt. Därför kommer jag att göra lite ändringar i mitt företag. Sluta med vissa saker och bara fokusera på ett fåtal tjänster. Eventuellt ta ett jobb på annat företag ifall det finns någon plats där jag behövs.

När man gör för många saker blir man lätt splittrad. Man inte vilket ben man ska stå på. Till sist så förlorar man motivationen. Därför känner jag nu att jag behöver lite mera balans i både arbetet och fritiden och kommer att göra lite förändringar.

Att blogga är ingen ny grej för mig, men jag har haft en paus på flera år. Det har inte funnits tid, motivation och inspiration…eller inspirationen har funnits där längst bak i huvudet, men det har varit mycket annat som kommit före.

Med denna sida kommer jag nu att starta en egen blogg. Sidan kommer också att visa lite vem jag är och mina intressen. I framtiden kommer jag att fokusera mera på tre områden. Mat, hälsa och kultur. Det är områden som jag alltid har haft starkaste band mellan.

Fortsättning följer…

Följ min blogg med Bloglovin