Portfölj och tjänster

TEXTER

En av de roligaste arbetsuppgifterna jag gör är att skriva.

Det kan vara recept för tidningar eller företag inom matindustrin. Reportage  till dagstingingar och magazin samt reklamtexter för företag.

VIDEO

Med en enkel film kan du förmedla ditt budskap till dina kunder. En video behöver inte vara en dyr och komplicerad produktion för att väcka intresse.

 

Enligt en undersökning som HubSpot har gjort så vill 54% av konsumenterna se videon från varumärken som de stöder i jämförelse med email nyhetsbrev (46%) eller reklam på sociala medier (41%). En video minns man mycket bättre (43%) i jämförelse med text (18%) och bilder (36%).

[rev_slider alias=”video”]

LAYOUT

Tidningar, böcker eller andra trycksaker behöver alltid en snygg layout.

MARKNADSFÖRING OCH SEO

Marknadföring i sociala medier är ett effektivt sätt för företag att nå fram till kunder. Bra marknadsföring på sociala medier kan ge betydelsefull framgång för ditt företag.

 

När man gör en SEO-sökmotoroptimering så granskar och genomför man ändringar på webbplatser så att de optimeras för sökmotorer. Det innebär att man maximerar trafiken till en webbplats genom att förbättra sidrankningen på sökmotorerna.

DESIGN

Skapa en komplett företagsidentitet som passar in med ditt företags visioner och mål.

Det tryckta materialet är lika viktigt för ditt företag som det är att synnas på nätet. Under många har jag hjälpt företag med sina grafiska behov, inklusive affischer, logotyper, restaurangmenyer, broschyrer med mera.

En fine och paktiskt design för hemsidan är också viktigt.

EXEMPEL PÅ SAKER JAG GJORT OCH BILDER JAG FOTOGRAFERAT